Azt akarjuk, hogy a vásárlók jól érezzék magukat nálunk

"Le Chaton"

-

Együttesen a jó illatnak és a készséges személyzetnek köszönhetően a vizsgálatok szerint akár 15%-kal növelni lehet az eladást

Koncepció

A tulajdonos hölgy felkért minket, hogy női és férfi fehérneműt árusító butikjai számára készítsünk egy kellemes illatot, amely megkülönbözteti őt a konkurenciától.

Stratégia

Olyan illatot használtunk, ami kifinomult árucikkeit kiemeli és segít, hogy a kliensek kellemesen érezzék magukat a tökéletesen megfelelő fehérnemű kiválasztása során.  A kiválasztott illat meleg és kényelmes légkört teremt új és meglévő ügyfelek számára. Köszönhetően a márkás ajándékoknak, minden hölgyvásárló elvihet haza egy darabot a Le Chaton-ból.

Szeretne saját illatot vagy terméket gyártatni?
Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot.
Információ a személyes adatok feldolgozásáról:

A kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül elmentjük az Ön által megadott e-mail címet, majd ezt követően erre küldjük a választ az Ön kérdésére, mivel ez az eljárás az Ön kérdésének megválaszolásában elengedhetetlen. Az Ön e-mail címét nem használjuk egyéb célokra, és nem adjuk azt át másnak. Az Ön személyes adatainak feldolgozásáról részletesebb információt a személyes adatok védelmének irányelveiben találhat.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Copyright © 2012 by ARIA PURA