Pácienseink kedvéért javítani szeretnénk a környezeten

"Třebíči Kórház"

-

Az illatnak köszönhetően a páciensek jobban érzik magukat és jobban birkóznak a stresszel.

Koncepció

Ehhez a kórházi intézményhez fordultunk a légkör jobb minőségűvé tételét célzó ajánlatunkkal. Sokunknak sok tényező miatt okoz stresszt a kórházi környezet. Kínálatunkban talál olyan illatot, amely képes éppen ellenkezőjére fordítani ezt a negatív hatást és segít a pihentető atmoszféra megteremtésében, amit a kórházi intézménybe látogatás során egészen biztosan mindenki örömmel fogad. Pontosan ez volt az egyik feladatunk.

Stratégia

A kórházi intézményhez egyértelműen olyan illatot ajánlunk, amelynek nyugtató hatása van. Az alap lehet a levendula vagy a tea aroma. Gyakran használatosak az illóolajok, amelyek antibakteriális hatásúak és ezáltal gondoskodnak a káros baktériumok elleni védelemről.

Érdekli az illatmarketing?
Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!
Információ a személyes adatok feldolgozásáról:

A kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül elmentjük az Ön által megadott e-mail címet, majd ezt követően erre küldjük a választ az Ön kérdésére, mivel ez az eljárás az Ön kérdésének megválaszolásában elengedhetetlen. Az Ön e-mail címét nem használjuk egyéb célokra, és nem adjuk azt át másnak. Az Ön személyes adatainak feldolgozásáról részletesebb információt a személyes adatok védelmének irányelveiben találhat.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Copyright © 2012 by ARIA PURA