Létesítményeinkben jó az illat

"Bár, ami nem létezik"

-

Az illat képes minden térnek saját specifikus arcot adni.

Koncepció

Ezt a népszerű bárt Brünn központjában találja. Itt minden látogató magába szívja a modern bár stílusos atmoszféráját. A feladat ugyanolyan kivételes volt, mint maga a bár elnevezése.

Stratégia

Ezért a fa és a narancshéj friss adalékszerek modern kombinációját választottuk, amely könnyebbé teszi és jobban szétterjeszti az illatot az egész térben. Ebben a térben az illat úgy lett megtervezve, hogy amikor belép, üdvözölje Önt, de hosszabb idő után belesimulna a térbe és Ön zavartalanul élvezheti a kiválóan mixelt italok és a finom ételek ízlelését.

Branding

A hosszú távú együttműködés keretei között a bárban dolgozó fiúk minden új koncepcióját figyelembe vesszük, és ugyanígy kellemesebbé tesszük az atmoszférát a többi létesítményeikben.

Érdekli az illatmarketing?
Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!
Információ a személyes adatok feldolgozásáról:

A kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül elmentjük az Ön által megadott e-mail címet, majd ezt követően erre küldjük a választ az Ön kérdésére, mivel ez az eljárás az Ön kérdésének megválaszolásában elengedhetetlen. Az Ön e-mail címét nem használjuk egyéb célokra, és nem adjuk azt át másnak. Az Ön személyes adatainak feldolgozásáról részletesebb információt a személyes adatok védelmének irányelveiben találhat.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Copyright © 2012 by ARIA PURA