Üdvözöljük a Baobab márka híres gyertyáinak világában!

ÜDVÖZÖLJÜK A BAOBAB COLLECTION VILÁGÁBAN!

 

Mint a majomkenyérfa az afrikai szavannán, a Baobab Collection gyertyái és diffúzorai úgy tűnnek ki méretükkel és eredeti dizájnjukkal a többiek közül. Szokatlan tárgyak, amelyek varázslatos és esztétikai élményt kínálnak.

 

A Baobab Collection termékei 2002-ben látták meg a napvilágot, Tanzánia varázsos tájain, mely föld intenzív színekben és varázslatos illatanyagokban gazdag. A kollekciót a távoli helyek és a vad természet inspirálta. Gyártásuk Belgiumban folyik, mely föld pedig kreativitásáról, know-how-iról és időtállóságáról híres.

 

A Baobab Collection gyertyái felfedezésre váró történetekhez kapcsolódnak. A belga márka hű maradt saját hagyományos értékeihez és az európai szakemberek és kézművesek precíz munkavégzéséhez. A használt nyersanyagok a legnagyobb gondossággal vannak kiválasztva - az ásványi viasz Németországból, az üveg Lengyelországból, a bőr Olaszországból jött, az illatokat pedig Grasse-ban hozták létre és ott tökéletesítették. Minden gyertyát kézzel öntenek a kézi úton fújt üvegbe, miáltal minden darab eredeti. Minden gyertya köré fekete szalagot kötnek a márka logójával, majd a gyertyát elegáns fekete dobozba csomagolják.  

Érdeklik Önt ezek a termékek?
Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Copyright © 2012 by ARIA PURA