top of page

Saját terméket hozunk létre Önnek

Azon gondolkozik, hogyan ajándékozza meg eredeti ajándékkal üzleti partnereit vagy alkalmazottait?

 

 Felejtse el az unalmas ajándéktárgyakat, merítsen ihletet a személyre szabott illatos termékeink kínálatából vállalkozása számára. Választhat például az illatos tasakok, kerámialapok, illatgyertyák, pálcás illatosítók és még som más termék közül. 

 

Minden az elképzelései szerint személyre szabott.
Szívesen segédkezünk a grafikai tervek elkészítésében is.

Merítsen ihletet... 

Parfümös tasakok

Papírtasakok, amelyek teljes elülső oldalára tetszés szerint bármi nyomtatható. A tasak szabványos, 10x10 cm méretű, a parfümtöltet pedig hozzávetőlegesen 45 napig illatozik. A termék elsősorban ruhásszekrények, autók vagy egyéb kisebb terek illatosítására felel meg. Nagyszerű ajándék lehet alacsony vételárral, amelyet az ügyfelek rendkívül szeretnek.

Egyéni autóillatosító gyártása

Közkedvelt dobozos autóillatosító az Ön márkája számára személyre szabott designnal. A képzelet nem ismer határokat, Ön határozza meg, hogyan fog a doboz kinézni. Az elülső és hátsó, valamint a felső zárórész is rendelkezésre áll ehhez. 

A doboz nagysága 85x65x40 mm (ma x szé x mé).

Nagy illatválaszték, a Cesare figura több mint 10 különböző illatban és színben gyártott, csak Öntől függ, melyiket választja. 

Az illat kb. 60 napig tart ki. 

Pálcás illatosítók

A pálcás aromaporlasztók manapság az enteriőrillatosítás megszokott formájának számítanak. A porlasztóval történő illatosítás egyszerű és tartós, az eredeti töltet kifogyása után egyszerűen új illattal utántölthető. 

Ezen terméknél széles skálájú lehetőségek kínálkoznak, az Ön márkája számára rendelkezésre áll az üveg címkéje és az egész csomagolás (papírdoboz). Az illatot széleskörű ajánlatainkból választhatja ki, de saját illatot is létrehozhatunk Önnek személyre szabottan, ami által Ön az ügyfél számára megjegyezhetőbbé és egyedülállóvá válik.

Ön saját maga választhatja meg a porlasztó űrtartalmát, ami leggyakrabban 100 ml-es. 

Illatosított kerámia

Az illatosított kerámialap ideális illatos figyelmesség az Ön ügyfelei vagy üzleti partnerei számára. A lapocska mérete 4x3 cm, a csomagolásé kb. 10x7,5 cm. 

Saját nyomat számára az egész csomagolást kihasználhatja, de közvetlenül a kerámialapra is lehet nyomtatni pl. az Ön logóját. A kerámialap illatát saját maga választhatja meg rendkívül széles illatválasztékunkból, az illat elillanása után tetszőleges parfümmel újraillatosítható. 

A kisebb terek illatosítására felel meg, mint a pénztárca, táska vagy fiók. 

Kérámia 

aromacímke

Illatos figyelmesség az Ön ügyfelei vagy üzleti partnerei számára. A lapocska alakját Ön saját maga választhatja meg, ahogy az illatot is. Ajánlatunkban illatok széles választéka található meg, a címke ráadásul újra beparfümözhető tetszőleges illattal. 

Saját nyomatként Ön kihasználhatja az egész csomagolást, de a kerámialap is ellátható az Ön márkájával, pl. logóval. 

A kihasználása is széleskörű, a szalagoknak hála pl. ruhásszekrénybe is akasztható.  

Parfüm/eau de toilette

Személyre szabottan hozzunk létre nemcsak az üvegcsét, hanem akár az illatot is. Ön határozza meg, hogyan kellene a parfümnek illatoznia, mit kellene kifejeznie, hogyan kellene hatnia, és mi létrehozzuk azt Önnek. 

Az egyedi illatnak köszönhetően az Ön ügyfelei könnyen megjegyzik Önt, és szívesen visszatérnek Önhöz. 

Ön és az ügyfelei azonosan illatozhatnak, mint az üzlethelyisége. Az Ön márkája mindig náluk lesz ezáltal. 

Aroma olej

Papírové sáčky, které mají možnost libovolného potisku celé plochy přední strany. Sáček má standardní rozměry 10x10 cm a parfemovanná náplň vydrží zhruba 45 dnů. Produkt se hodí zejména jako vůně do šatníku, auta či menších prostor. Krásný dárek za příznivou pořizovací cenu, který zákazníci milují.

Illóolaj

A vásárló eldönti, hogy illóolajat vagy aroma olajat szeretne legyártatni, illetve kiválasztja milyen illatban szeretné a konrét terméket. Mindkét termék széles körű felhasználási lehetőségeket kínál, felhasználhatja őket például aromalámpában, ultrahangos illatosítóban vagy az illóolaj esetében fürdéshez, masszázsokhoz, stb.

Illatgyertyák

A gyertyák napjainkban is az enteriőrillatosítás kedvelt módja közé tartoznak. Nem csupán azért, mert összetéveszthetetlen hangulatot képesek teremteni.

Mi képesek vagyunk ezeket a termékeket személyre szabottan létrehozni az Ön márkája számára tetszés szerinti illattal, és az Ön kívánsága szerinti címkével ellátni. 

Az ügyfelek körében egész évben nagyon közkedvelt termék

Aromacímke

Univerzális illatos címke, amely autóba, szekrénybe vagy például a dolgozóasztala lámpájára akasztható, a felhasználása tehát sokrétű. 

Az illatot, ahogy a designt és a formát is Ön saját maga választhatja meg. Változatos formaválasztékunk van, de képesek vagyunk tetszőleges formát is létrehozni az Ön elképzeléseinek megfelelően.  

Nagyon népszerű termék kedvező vételáron. 

Szeretne saját termékeket?
Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot.

Tájékoztatás a személyes adatok feldolgozásával kapcsolatban:

Az Ön személyes adatait feldolgozzuk, de kizárólag a kérdése megválaszolása céljából. Ilyen esetben a kapcsolatfelvételi űrlap tárolja az Ön e-mail címét és az Ön kérdését, majd a megadott e-mail címre elküldjük Önnek a választ. Ez a feldolgozás feltétlenül szükséges az Ön kérdéseinek megválaszolásához. Az Ön által megadott adatokat semmilyen más célra nem használjuk és senki másnak nem adjuk át. A személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatos részletesebb tájékoztatást megtalálja a személyes adatok védelme weboldalunkon.

Výborně! Zpráva byla přijata.

bottom of page