top of page

Hogyan jöttünk létre

Már több mint 10 éve segítünk illat általi élményeket létrehozni.

Mindez kisebb magánügyfelekkel kezdődött, és 2 évvel később, 2010-ben Brünnben megnyitottuk az ARIA PURA (olaszul tiszta levegőt jelent) Enteriőrillatok Központját mint a legelső, enteriőrillatokra szakosodott üzletet a Cseh Köztársaságban és egyben Európában is.

 

Ezzel egyidőben e-shopot is működtetni kezdtünk - www.bytove-parfemy.cz, amely a hagyományos, a Központban működő bolt internetes támogatása. Az internetes és a hagyományos üzlet koncepciója napjainkban is a lakáskozmetikai termékekre és ezek kiegészítőire összpontosít, valamint a nagyobb nyilvános vagy kereskedelmi üzlethelyiségek illatosítására. Az ügyfelek itt több mint 300 termék közül választhatnak a világ számos vezető gyártójától, és több mint 1000 csodálatos illatot tesztelhetnek. 

 

Termékválasztékunk leggyakoribb és legnépszerűbb részét főleg az aromaporlasztók és a katalitikus lámpák képezik, amelyekkel kapcsolatban több éves tapasztalataink vannak.

 

Az árusításhoz csak a legkiválóbb minőségű, egészségre ártalmatlan termékek közül válogatunk.

 

A hosszú éves tapasztalatainknak hála képesek vagyunk megbirkózni a legmegfelelőbb termékek, illatok és technológiák kiválasztásával. Hogy szolgáltatásaink a lehető legteljesebbek legyenek, a hagyományos termékeken kívül egy sor egyéb illatkiegészítőt tudunk ajánlani, legyen szó illatosított tasakról, autóba, táskába való illatokról vagy például ruhanemű illatosítására szolgáló kollekcióról.

 

Egy sor exkluzív márka büszke terjesztői és ügynökei vagyunk, mint például Culti, Mrs&Mrs Fragrance, Esteban, Baobab, Chando stb. 

 

Ugyanakkor 2011-től a tér professzionális illatosítására és illatmarketinges megoldásokra is szakosodunk hotelek, bankok, irodák, kaszinók, fitnesztermek, az egészségügyi és autós kereskedelem számára stb.  Olyan márkák bizonyítják sikerünket, mint a Hilton, T-Mobile, Dek Trade, Max Mara, Carollinum és sok más egyéb.

 

Párhuzamosan három országban tevékenykedünk: Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon.

 

Egész csapatunk kész arra, hogy teljesítse kívánságait, tetszetős és egyedülálló termékeket kínáljon, valamint száz százalékos szolgáltatást nyújtson az Ön örömére és elégedettségére, mindezt egyrészt fizikailag az Enteriőrillatok Központjában Brünnben, a Škrobárenská utcában és Prágában, a Vinohradská utcában, másrészt online árusítás keretében a webáruházunkban - www.aromauzlet.hu.

 

Több ügyfelünknek kérésük alapján saját termékskálát hoztunk létre illatos kiegészítők formájában, mint például illatos kártyák, pálcás illatosítók, gyertyák, autóillatosítók, ... 

Naše filozofie

Filozófiánk

Beillatosítjuk az Ön világát is, legyen bármilyen nagy is...

Egy egész sor eredeti és stílusos kiegészítőt kínálunk nem csak az illatos és kényelmes otthon érdekében. Munkánk tudományos tanulmányokból indul ki, amelyek bizonyítják, hogy:

 

  • az emberi szaglás 75%-ban érinti a mindennapos érzéseket, és fontos feladata van a memóriában

  • az illat össze van kapcsolva az agy azon részével, amely az emlékek létrehozásáért felelős; a látványt az ember kb. 50%-ban jegyzi meg négy hónapig; az illatot, melyet érzünk, egy teljes évig jegyezzük meg 65%-os pontossággal

  • az illat egyértelműen érzéseket vált ki, energiát tud adni és lelkesíteni, megnyugtatni és relaxálni képes vagy elősegítheti a koncentrációt, csökkentheti a stresszt vagy jobb minőségű alvást hozhat létre.

  • az illat támogatja a jókedvet, a decens illat képes nagyon könnyen kellemessé tenni és megszépíteni közvetlen környezetünket

  • az emberi érzékekre való hatás által az illat képes támogatni a munka hatékonyságát, a kutatások kimutatták, hogy az illatos és kellemes környezetben dolgozó emberek nagyobb teljesítményt és hatékonyságot képesek elérni munkájukban

  • az illat a prezentációk és vállalat marketingjének kulcsfontosságú részévé válik, ami egyszersmind nagyon hatékony is, ugyanis az ügyfelek illatos környezetbe nagyon szívesen térnek vissza, átfogó tanulmányok szerint az ilyen környezetben sokkal több időt töltenek és több pénzt is költenek

Náš tým

Csapatunk

115.jpg
Hana Kružíková

ügyvezető igazgató

104.jpg
Stanislav Koros

kereskedelmi igazgató

Snímek obrazovky 2022-04-24 v 20.57.59.png
Norbert
Zvekán

Magyarország kereskedelmi képviselője

108.jpg
Eva
Rousová

e-shop, logisztika, központi raktár

Snímek obrazovky 2022-04-24 v 20.57.51.png
Jana 
Podlipná

marketing és PR

111.jpg
Sára
Pichlová

a prágai üzlet vezetője

102[1].jpg
Hana 
Berková

a brünni üzlet vezetője

bottom of page