top of page

Emelje vállalkozását

új dimenzióba

Az illat használatával bizonyított tény az ügyfelek 

nagyobb vásárlási hajlandósága

Képzelje el, hogy a boltba érkezve azonnal motiváltnak és lelkesnek érzi magát. Még nem is tudja, mit árusítanak a boltban, azonban máris olyan érzése támad, hogy valamit biztosan vásárolni szeretne. Amint megérzi a friss és egyben megnyugtató illatot, határozottnak és magabiztosnak érzi majd magát, élvezi majd a vásárlást és élményekkel lesz teli, ezért szívesen visszatér majd a jövőben a boltba.

Az ARIA PURA cég a professzionális illatosító készülékek, a beltéri illatok és a légtér illatosításával kapcsolatos termékek vezető forgalmazója, de ugyanakkor az illatmarketingben is specialistának számít. Értékesítési képviselőink képesek létrehozni és kiválasztani az Ön márkája számára a leginkább testhezálló, stílusban tökéletesen passzoló illatokat. Magas minőségű termékeink szintén használhatóak a kellemetlen szagok megszüntetésére és semlegesítésére.

Prémium minőségű és komplex illatokat forgalmazunk, amelyek kiegészítik és erősítik ügyfeleink márkáját azáltal, hogy emocionális szinten szólítják meg a vásárlóikat. Ügyfeleink pozitív visszajelzéseire reagálva bővítettük termékeink kínálatát szórófejes illatosítókkal, pálcás illatosítókkal, toalettvizekkel és illatosított kártyákkal, amelyek szintén hozzájárultak a márka további erősítéséhez. 

Többet szeretne megtudni? 

Lépjen kapcsolatban munkatársunkkal, vagy írjon nekünk az alábbi email címünkre: info@ariapura.cz.

Árusítson az illat segítségével!

A neves nemzetközi parfümmesterek által kifejlesztett személyre szabott illatok megalkotásától, egészen a kellemetlen szagok megszüntetésének hatékony megoldásáig.

Az illatmarketing előnyeit már számos ügyfelünk felfedezte.

Hogyan működik az illatmarketing

Leegyszerűsítve, amennyiben vállalkozása kellemesen illatozik, ez erősíti az Ön márkáját. A designos aromaberendezéseink általi tökéletes illat az ügyfeleknek nagyszerű hangulatot ad, növeli a térben eltöltött időt, ezzel pedig az eladást is. A nagyszerű illat az éttermébe vagy kávézójába csalogathatja az ügyfeleket, vagy felkeltheti érdeklődésüket, hogy meglátogassák boltját és megtekintsék az Ön által ajánlott termékeket.

 

Az ARIA PURA a legkiválóbb illat és az Ön márkájának tökéletes összekapcsolására szakosodott. Több száz illat áll rendelkezésünkre és képesek vagyunk személyre szabott illat létrehozására is, amely közvetlenül illeszkedik márkájához.  

 

Hazai és külföldi vezető parfümgyártókkal dolgozunk együtt, hogy a lehető legjobb ügyfélszolgálatot, termékeket és illatokat nyújthassuk Önöknek, ezekhez pedig kiváló illatosító beredezéseket biztosítunk, amelyek képesek bármilyen követelménynek megfelelni. Személyre szabott, saját illatot is igényelhet, amelyet a márka egyediségének megfelelően fejlesztünk ki.

Minőség és biztonság

Az ARIA PURA cégtől származó összes illat megfelel a biztonsági követelmények legszigorúbb előírásainak és a Nemzetközi Parfümtársaság (IFRA) előírásainak is.

 

Az IFRA-t 1973-ban alapították, amely kidolgozta a parfümipar eljárásainak nemzetközi kódexét és a biztonsági szabványokat. Az IFRA-ba tartozó nemzeti egyesületek tagjai csak olyan illatanyagokat használhatnak, amelyek nem jelentenek kockázatot az emberi egészségre vagy a környezetre.

Hol vagyunk jelen

Az ARIA PURA vállalat professzionális illatosítási megoldásokat

kínál az egész Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és Magyarországon. Igazgatóságunk Brünnben található és két bemutatótermünk is van (Brünnben és Prágában). Értékesítési képviselőink minden fentebb említett országnak jelen vannak és készséggel állnak rendelkezésre ügyfeleink részére. Kiterjedt forgalmazói hálózatunknak köszönhetően szolgáltatásainkat egész Európa, Észak-Afrika, a Közel-Kelet és Dél-Amerika területén tudjuk kínálni.

 

Ugyanakkor telefonon és az interneten keresztül is tudunk fontos megbeszéléseket lebonyolítani és illatmintákat küldeni bárhova Európán belül.

 

Illatosító készülékeink egyszerűen működtethetőek, szinte nem igényelnek karbantartást és rendkívül hatékonyak. Készülékeinket technikusaink készséggel kézbesítik és az Ön készülékét is szakszerűen üzembe helyezik, valamint részletesen elmagyarázák majd annak használatát.

Többet szeretne megtudni?? Lépjen kapcsolatban velünk.
bottom of page