Egyedi Chando porcelán diffúzorok

CSODÁLATOS, KÉZZEL KÉSZÍTETT CHANDO DIFFÚZOROK

 

A Chando márka az 1977-es évben létesült Sanghajban, amikor a tehetséges Vicki Chen tanulmányozni kezdte a kerámia művészetét és innovációjának folyamatát, valamint a nyugati és a keleti esztétikai gondolkodás közötti eltéréseket. Vicki gyorsan felfedezte a kerámia kivételes tulajdonságait és illatosító képességét. A hagyományos keleti művészet és a nyugati elegancia ötvözésével olyan csodálatos termékek jöttek létre, amelyek páratlanok a világon. 

 

Az illatos porcelán létrehozása nem csupán egy speciális formula vagy a gyártósoron következő lépés eredménye, hanem az élethosszig tartó hiedelmek, vélemények és hagyományok megőrzésének eredménye még akkor is, ha mások erről valami mást mondanak. Az első lépéstől az utolsóig, lépésről lépésre, harmonikus kapcsolatot alakítunk ki az illat és a szépség között.

 

Egyetlen porcelán diffúzor gyártási folyamata összesen 42 lépésből tevődik össze. A vázlatok készítésén, a konzerváláson, a felületi szerkezet végtelen simítgatásán és a porcelán részek összekapcsolásán keresztül egészen a "szokásos" kerámiák szokatlan dizájnú aromás diffúzorrá alakulásáig, amely minden részletében átgondolt és kifinomult. 

Érdeklik Önt ezek a termékek?
Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Copyright © 2012 by ARIA PURA