Egyedi Chando porcelán diffúzorok

CSODÁLATOS, KÉZZEL KÉSZÍTETT CHANDO DIFFÚZOROK

 

A Chando márka az 1977-es évben létesült Sanghajban, amikor a tehetséges Vicki Chen tanulmányozni kezdte a kerámia művészetét és innovációjának folyamatát, valamint a nyugati és a keleti esztétikai gondolkodás közötti eltéréseket. Vicki gyorsan felfedezte a kerámia kivételes tulajdonságait és illatosító képességét. A hagyományos keleti művészet és a nyugati elegancia ötvözésével olyan csodálatos termékek jöttek létre, amelyek páratlanok a világon. 

 

Az illatos porcelán létrehozása nem csupán egy speciális formula vagy a gyártósoron következő lépés eredménye, hanem az élethosszig tartó hiedelmek, vélemények és hagyományok megőrzésének eredménye még akkor is, ha mások erről valami mást mondanak. Az első lépéstől az utolsóig, lépésről lépésre, harmonikus kapcsolatot alakítunk ki az illat és a szépség között.

 

Egyetlen porcelán diffúzor gyártási folyamata összesen 42 lépésből tevődik össze. A vázlatok készítésén, a konzerváláson, a felületi szerkezet végtelen simítgatásán és a porcelán részek összekapcsolásán keresztül egészen a "szokásos" kerámiák szokatlan dizájnú aromás diffúzorrá alakulásáig, amely minden részletében átgondolt és kifinomult. 

Myst
kollekció

Virág alakú szép porcelán diffúzorok több színű kivitelezésben.

Ocean
kollekció

Porcelán diffúzor kollekció a nyárra és a tengerre emlékeztető dizájnnal.

Blooming kollekció

Pozsgás növény alakú, túlnyomórészt mini diffúzorok játékos, színes kollekciója. 

Elegance kollekció

Elegáns, minimalisztikus, rúd alakú diffúzorok díszítő masnival. 

Urban
kollekció

Ízléses porcelán és rúd alakú diffúzorok inkább férfias kollekciója.

Natural kollekció

Vissza a természethez! Diffúzorok és gyertyák tiszta, természetes színekben és formákban. 

Érdeklik Önt ezek a termékek?
Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

Výborně! Zpráva byla přijata.