Egyedi parfümök, egyszerű olasz elegancia

ÜDVÖZÖLJÜK AZ EXKLUZÍV CULTI PARFÜMÖK VILÁGÁBAN!

 

A CULTI céget a 90-es évek elején alapították és az évek során felfejlődött és alkalmazkodott saját igényes vásárlóinak életstílusához és szükségleteihez. A CULTI termékek időtállóak, egyszerűek és ugyanakkor exkluzívak ugyanúgy, mint az olasz elegancia. A szépség kultusza és a vásárló igényei iránti elkötelezettség azok a pillérek, amelyeken a CULTI cég gyártási filozófiája nyugszik.

 

A CULTI termékek több kollekcióra oszlanak, amelyek közül néhány állandó, ezek az év folyamán egészülnek ki szezonális kollekciókkal, amivel vásárlóiknak kedveznek, akik így vagy a klasszikus termékeket szerezhetik be, vagy kipróbálhatnak új termékeket az aktuális trendek és az aktuális időszak szerint.


Minden termék finom olasz kézműves kivitelezéssel készül, a részletekre koncentrálva, a felhasznált alapanyagok és az illatanyagok mindig a legmagasabb minőségűek.

1999-ben a CULTI cég szó szerint feltalálta a rúd diffúzort, létrehozva így a szelektív parfümgyártás ágazat keretei között az illatanyagok piacát. Az illat rattan rudakkal való szétterjesztését később sok konkurens cég átvette. A CULTI diffúzorok jellegzetes tulajdonságai ezért valóban eredetiek és egyedülállóak.

 

A CULTI illatpalettáján ma több tíz különböző parfüm szerepel, amelyek azonos alapgondolatra támaszkodnak: néhány gondosan kiválasztott „tiszta” elem, amelyek biztosítják az egyedülálló frissességet, eleganciát és egyszerűséget.

Stile
kollekció

Egyszerű, tiszta diffúzorok matt üvegből, természetes juharfából készült kupakkal.

Decor
kollekció

Elegáns diffúzorok barna üvegből sötét színű fából készült kupakkal.

Colours kollekció

Diffúzor kollekció több színváltozatban a belső tér élénkítéséhez. 

Welcome kollekció

Diffúzor és testápoló kozmetikumok kollekciója, amelyet kifejezetten fürdőszobai használatra terveztek.

Stile
kollekció

Egyszerű, tiszta diffúzorok matt üvegből, természetes jávorfából készült kupakkal.

Decor
kollekció

Elegáns diffúzorok barna üvegből sötét színű fából készült kupakkal.

Érdeklik Önt ezek a termékek?
Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

Výborně! Zpráva byla přijata.