Egyedi parfümök, egyszerű olasz elegancia

ÜDVÖZÖLJÜK AZ EXKLUZÍV CULTI PARFÜMÖK VILÁGÁBAN!

 

A CULTI céget a 90-es évek elején alapították és az évek során felfejlődött és alkalmazkodott saját igényes vásárlóinak életstílusához és szükségleteihez. A CULTI termékek időtállóak, egyszerűek és ugyanakkor exkluzívak ugyanúgy, mint az olasz elegancia. A szépség kultusza és a vásárló igényei iránti elkötelezettség azok a pillérek, amelyeken a CULTI cég gyártási filozófiája nyugszik.

 

A CULTI termékek több kollekcióra oszlanak, amelyek közül néhány állandó, ezek az év folyamán egészülnek ki szezonális kollekciókkal, amivel vásárlóiknak kedveznek, akik így vagy a klasszikus termékeket szerezhetik be, vagy kipróbálhatnak új termékeket az aktuális trendek és az aktuális időszak szerint.


Minden termék finom olasz kézműves kivitelezéssel készül, a részletekre koncentrálva, a felhasznált alapanyagok és az illatanyagok mindig a legmagasabb minőségűek.

1999-ben a CULTI cég szó szerint feltalálta a rúd diffúzort, létrehozva így a szelektív parfümgyártás ágazat keretei között az illatanyagok piacát. Az illat rattan rudakkal való szétterjesztését később sok konkurens cég átvette. A CULTI diffúzorok jellegzetes tulajdonságai ezért valóban eredetiek és egyedülállóak.

 

A CULTI illatpalettáján ma több tíz különböző parfüm szerepel, amelyek azonos alapgondolatra támaszkodnak: néhány gondosan kiválasztott „tiszta” elem, amelyek biztosítják az egyedülálló frissességet, eleganciát és egyszerűséget.

Érdeklik Önt ezek a termékek?
Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Copyright © 2012 by ARIA PURA