top of page

Harcolunk a vírusok és a baktériumok ellen!

olyan technológiákat választottunk, amelyek valóban működnek

időtlen fertőtlenítés

Olyan fertőtlenítő hatású nanotechnológiákat alkalmazunk, amelyek hosszú távon kiküszöbölik mindazon nem kívánt vírusok, baktériumok és gombák jelenlétét, amelyekkel a szokásos fertőtlenítés hosszú távon nem képes megbirkózni. Hatásukat számos Cseh és külföldi tudományos tanulmány is megerősítette.

 

E fertőtlenítő nanotechnológiák széles körben alkalmazhatók - irodákban, iskolákban, tömegközlekedésben, kórházakban, gyógyszertárakban, éttermekben, szállodákban, otthonainkba valamint a gyártásban, raktározásban és az élelmiszeriparban is.

NANOTECHNOLÓGIA 

Különböző klórmentes

technológiák

VÍRUSOK ÉS BAKTÉRIUMOK 

Nemkívánatos mikroorganizmusok eltávolítása és betegségmegelőzés

GARANTÁLT EREDMÉNY 

Garantált fertőtlenítő hatás nem csak közvetlenül a permetezést követően

EGYEDÜLÁLLÓ TECHNOLÓGIÁK

A legkorszerűbb szabadalmaztatott klórmentes, fizikai-kémiai folyamatokon alapuló technológiákat használjuk. A nanotechnológia garantálja a hosszú távú fokozott hatékonyságot, valamint a 100%-os biztonságot.
A technológia alkalmazására ködképzéssel vagy bevonatolással kerül sor.

NANO MÉRETŐ FERTŐTLENÍTŐSZER EZÜST-KOLLOIDDAL

A Nano fertőtlenítőszerünk egy komplex rendszer. A nem ionos tenzidek tisztítóhatást fejtenek ki, míg az aktív oxigén a felületeken, oldatokban azonnali antimikrobás hatást fejt ki igen széles spektrumban. Ezt az antimikrobás hatást terjesztik ki időben az ezüst részecskék akár több napon keresztül, amelyet a laboratóriumi tesztek igazolnak.

 

Az ezüst-kolloid a felületekre kijuttatva, hatékony a baktériumok, gombák és vírusokkal szemben is. Rendszeres használatával, az ezüst képes a porózusabb anyagokat (fa, műanyag, fúga stb.) tartósabb antimikrobiális tulajdonsággal is felruházni. A felületeken történő kitapadásanak köszönhetően segít megőrizni a felületek higiéniáját, ezzel egy teljesen új szintre emelve a fertőtlenítést.

TiO2 NANOKRISTÁLY

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

A TiO2 nanokristályok olyan félvezetők, amelyek a fényenergiát hasznosítva hatékonyan pusztítják el a mikroorganizmusokat , tisztítják a levegőt és működés közben a felületek öntisztulását eredményezik. Az említett reakció aktiválásához a bevonat felvitelét követően csupán elég a természetes nappali fény, vagy UVA-sugárzást tartalmazó mesterséges beltéri fény. Ezt követően a fotokatalízisnek nevezett folyamatra automatikusan sor kerül.

 

A bevonatok folyamatos hatékonysága egy olyan speciális kötőanyag használatán alapul, amely hozzáférhető a levegő számára, és képes a TiO2 nanokristályokat úgy a bevonóréteg felületén tartani, hogy maximális legyen a hatékonyságuk, és a nanokristályok több évig megőrizzék tisztító tulajdonságaikat.

HATÉKONY FERTŐTLENÍTÉS

proces_hu.png

A vírusok, baktériumok és gombák eltávolítására szolgáló megfelelő technológiai megoldás kiválasztásához konzultáljanak szakértőnkkel. Egyedül így bizonyosodhatnak meg arról, hogy a módszer és a kivitelezés tökéletesen illeszkednek az igényeikhez, és biztosítják élettereik maximális fertőtlenítését

ALKALMAZÁS

TÖKÉLETES TECHNOLÓGIA

A nanobevonat felhordását olyan professzionális ködgépek segítségével végezzük, amelyek képesek bármilyen teret anélkül fertőtleníteni, hogy azt bármilyen módon módosítani kellene. Alkalmazása elsődlegesen a helyiség mennyezetére vagy falaira történik.

BIZTONSÁG 

A nanotechnológiákat számos klinikai vizsgálat bizonyította, és 100% -ban biztonságos technológiáknak minősülnek.

HATÉKONYSÁG 

Kiemelkedő, tartós hatékonyság. A káros vírusok és baktériumok számának jelentős csökkenését számos tudományos vizsgálat igazolja.

KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁS 

Az antivirális és antibakteriális anyagok felhordásának köszönhetően csökken a munkahelyi megbetegedések aránya, aminek köszönhetően jelentős költségek takaríthatóak meg.

 

Bevonataink hosszú távú hatásának köszönhetően nem szükséges olyan gyakran fertőtleníteni a helyiségeket, mint a kereskedelemben kapható standard termékek esetében.

 

Az azonnali hatást kifejtő alkalmazás, 
alíg pár tíz percet vesz igénybe.

SZAKÉRTELEM 

Az ARIA PURA immáron több mint 10 éve foglalkozik levegőtisztítással, és ennek során vezető szakértőkkel működünk együtt.

KULCS FONTOS-SÁGÚ TÉNYEK

FERTŐTLENÍTÉS

NANOANYAGOKKAL

Az általunk alkalmazott eljárásokat úgy választjuk meg, hogy a tereiket a lehető legmagasabb szintű tisztaságban hagyjuk magunk után

szállodák - éttermek - bárok

üzletek - bevásárlóközpontok 

 irodák - bankok - postahivatalok - iskolák - óvodák  

rendelők - várótermek - kórházak  

tömegközlekedési eszközök 

- raktárak  

fitnesz - wellness - gyógyfürdők - szaunák  és háztartások

ÍRJON NEKÜNK,

SZÍVESEN SEGÍTÜNK!

Látogassa meg budapesti, prágai vagy brünni üzletünket,
szeretettel várjuk!

Děkujeme! Zpráva byla odeslána.

bottom of page