Millefiori Milano

MILLEFIORI MILANO​

 

A Millefiori Milano olasz márka valódi szakértő a lakáskozmetika területén. Sokéves tapasztalattal rendelkezik, mint az illatosító termékek híres gyártója belső tér, valamint autók vagy textíliák illatosításához. 

 

A Millefiori Milano cég célja, hogy kellemesebbé tegye a lakóterülete belsejét, és az illat révén felejthetetlen emlékeket teremtsen. A lakásba való illatok széles választékát kínálja különböző formákban, kifinomult illatokban és kivitelezésben. Rúd alakú diffúzorok, lakásillatosító spray-k, illatos gyertyák, de autóillatosítók, és végül, de nem utolsó sorban a Laundry kollekció. A Laundry kollekcióban megtalálhatók a ruhák tökéletes illatosításához szükséges termékek - a mosógéltől a szag-abszorbeáló frissítőig. 

 

Az Millefiori Milano termékei több kollekcióra oszthatók, melyek mindegyike különböző dizájnú, lakásba való illatanyagokat és illatokat kínál, így mindig a megfelelőt tudja kiválasztani a belső tér, a hangulat, a szezon vagy az egyedi hangulat megteremtése lehetőségének függvényében. 

Érdeklik Önt ezek a termékek?
Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Copyright © 2012 by ARIA PURA