Utazza be a világot Mr&Mrs Fragrance illataival!

MR&MRS FRAGRANCE - ILLATOK, FORMÁK, SZÍNEK, INNOVÁCIÓ

 

A Mr&Mrs Fragrance cég az érdekek és értékek koktélja, amelyeket Massimo Esposito és Simona Guerini fedeztek fel és honosítottak meg több, mint 5 évig tartó együttműködésük során: az utazás iránti szenvedély, a fényképezés, a művészet és az egész világon a különféle kultúrákban használt illatanyagok. A 2010-es évtől kezdve Massimo és Simona szenvedélyes vállalkozók egész csoportját gyűjtötte össze, akik közös víziót követtek: olyan márka létrehozását, amely a korszerű technológia segítségével képviseli a parfümök világát. 

 

Mindössze öt éven belül a Mr&Mrs Fragrance nagy házi illatszer-gyártóvá vált játékos, de kifinomult technológiájú termékeivel. Az illatszer-kapszula eszköz aromája teljesen megváltoztatta a belső terek illatosítását, éppen a technológia és az innováció segítségével. 

 

A Mr&Mrs Fragrance termékek szorosan kötődnek a lakberendezéshez. A színes formák a több, mint 20 különböző illattal jellemzik a munka- és lakóterek életteliségét, sokszínűségét és modernségét. A márka termékei aromájának az a funkciója, hogy továbbadja és fokozza a pozitív érzelmeket, kellemesebbé tegye a belső térben tartózkodást és a felhasználók kényelmét. 

 

A Mr&Mrs márka ma az egész világon ismert és több, mint 24 országban árusítják.  

Kapszulás diffúzorok

Egyedi technológia, gyors és könnyű beillatosítás, az illat változtatása a hangulattól és alkalomtól függően.

Illat Niki autójába

NIKI a dizájnos autóillatosító, amely egyetlen autóból sem hiányozhat. Nagyon kedvelt a valódi Swarovski kristályokkal díszített Niki Crystal kiadás is. 

Illat Cesare autójába

Bestseller. Az autóillatosító figurák immár elválaszthatatlan részét képezik a neves olasz márkának.

Blanc
kollekció

Rúd alakú diffúzorok és aromás olajok kollekciója az elegáns fehér árnyalataiban. 

Sissi
diffúzor

Sissi újragondolva. A kedvelt Sissi diffúzor ezúttal korszerű ultrahangos technológiával illatosítja a belső teret. 

Fresh air
friends

Érdeklik Önt ezek a termékek?
Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

Výborně! Zpráva byla přijata.