top of page

Ügyfeleinkért bármit megteszünk

"OC Eurovea"

-

Az illatnak köszönhetően egy bizonyos bevásárlóközpont előnyben részesítése akár 20%-kal megnövekszik.

Koncepció

Egy egyedülálló központról van szó, amely több egy egyszerű bevásárlóközpontnál. A Duna-parton való elhelyezkedés már önmagában kivételes és csalogató a folyó hömpölygő, megnyugtató látványával. Különösen a nyári hónapokban közkedvelt ez az úticél, és számos ügyfél nemcsak vásárlás céljából látogatja a központot, hanem a kellemes hangulata miatt is.   Ezért a feladat nem volt egyszerű, azaz olyan illatot választani, amely nemcsak magának a bevásárlóközpontnak felel meg, hanem a helyszínnek is.

Stratégia

A bevásárlóközpont számára több stratégia áll rendelkezésre az illatosítás terén. Ebben az esetben nemcsak a bejáratokat kellett illatosítani, hanem a központ egészét. A teljes központ illatosítása bonyolult lehet, hiszen a bevásárlóközpontokban a legkülönbözőbb illatok egész sorával találkozhatunk. Gondolunk itt a parfümériákra és éttermekre stb. Ezért olyan illatot választottunk, amely nem túl decens, és képes lesz megillatosítani az egész központot anélkül, hogy zavarná a látogatókat.

Kérdése van?
Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot.
Információ a személyes adatok feldolgozásáról:

A kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül elmentjük az Ön által megadott e-mail címet, majd ezt követően erre küldjük a választ az Ön kérdésére, mivel ez az eljárás az Ön kérdésének megválaszolásában elengedhetetlen. Az Ön e-mail címét nem használjuk egyéb célokra, és nem adjuk azt át másnak. Az Ön személyes adatainak feldolgozásáról részletesebb információt a személyes adatok védelmének irányelveiben találhat.

Kiváló! Sikeresen elküldte üzenetét. Köszönjük.

bottom of page