top of page

Hogy otthon érezze magát

"Home by Skanska"

-

A szaglás a legerősebb érzék, amely megőrződik a hosszú távú memóriában.

Koncepció

Valószínűleg nem kell bemutatnunk Európa egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalatát. A Skanska valóban egyedülálló megbízással szólított meg minket, amely nemcsak terek illatosítását tartalmazta, hanem illatos ajándéktárgyak gyártását is, mindezt egy azonos illat felhasználásával.

Stratégia

Feladatunk e skandináv cég számára egy hűvös, friss, fás összetevőkkel rendelkező illat létrehozása volt, amellyel ügyfeleit szerette volna megajándékozni aromaporlasztó formájában új lakások átadásának alkalmából. Egyszersmind ezzel a márkás illattal vannak illatosítva az irodahelyiségek a prágai székhelyen, beleértve a recepciót is.

Branding

Az együttműködésünk ideje alatt a Skanska vállalat számára különféle illatos ajándéktárgyat hoztunk létre mindig azonos illattal, amely nem volt egyszerű feladat, ugyanis minden termék másféleképpen kialakított aromakompozíciót kíván meg, hogy az illat egyformán illatozzon egy gyertyában, illatosított pálcában vagy egy professzionális illatosító berendezésben.

Szeretne saját terméket?
Bátran keressen bennünket.
Információ a személyes adatok feldolgozásáról:

A kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül elmentjük az Ön által megadott e-mail címet, majd ezt követően erre küldjük a választ az Ön kérdésére, mivel ez az eljárás az Ön kérdésének megválaszolásában elengedhetetlen. Az Ön e-mail címét nem használjuk egyéb célokra, és nem adjuk azt át másnak. Az Ön személyes adatainak feldolgozásáról részletesebb információt a személyes adatok védelmének irányelveiben találhat.

Výborně! Zpráva byla přijata.

bottom of page