top of page
Fényűző építőipari cég?
Miért ne.

"DEK építőipari cég"

-

Az illat a tökéletes márka rendkívül fontos összetevője.

Koncepció

A Cseh Köztársaság egyik legnagyobb építőanyagkereskedelmi cége, amely számára nemcsak az üzlethelyiségek illatosítását biztosítjuk, hanem az alkalmazottak számára fenntartott terekét is.

 

A DEK tulajdonosának megbízása egészen egyszerűen hangzott. Szeretnénk irodáinkat fás illattal ellátni, amely illik az építőiparhoz, ugyanakkor természetes hatású. Ez a feladat talán egyszerűnek tűnik, de ennek az ellentéte igaz, hiszen egy jól odaillő illat, amely a megfelelő hangulattal látja el a modern építőipari üzlethelyiségeket, hirtelen „Impossible”, azaz lehetetlen küldetésnek tűnt.

Stratégia

Egyik klasszikus fenyő- vagy lucfenyőillat és egyéb fás illatok sem illettek ide, és az üzlethelyiségben elhelyezett termékekkel együtt nem teremtettek éppen kellemes közeget.  Az illat kiválasztása végül más dimenziót kapott, ugyanis elhatároztuk, hogy a DEK tulajdonosának saját parfümje alapján állítunk elő egy teljesen új illatot, amely illat szintén fás alappal rendelkezik.

Branding

A végeredményről Ön is meggyőződhet. Minden rekonstruált DEK üzlethelyiség specifikus fás illattal rendelkezik, amely egyedülállóvá teszi ezt a márkát.

Szeretne saját parfümöt?
Bátran keressen bennünket.
Információ a személyes adatok feldolgozásáról:

A kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül elmentjük az Ön által megadott e-mail címet, majd ezt követően erre küldjük a választ az Ön kérdésére, mivel ez az eljárás az Ön kérdésének megválaszolásában elengedhetetlen. Az Ön e-mail címét nem használjuk egyéb célokra, és nem adjuk azt át másnak. Az Ön személyes adatainak feldolgozásáról részletesebb információt a személyes adatok védelmének irányelveiben találhat.

Výborně! Zpráva byla přijata.

bottom of page