Üdvözoljük a Yankee candle illatos gyertyák világában!

ÜDVÖZÖLJÜK A YANKEE CANDLE VILÁGÁBAN!

 

A Yankee Candle márka története valóban egyedülálló és szinte valószerűtlen. A kezdeteknél egyetlen ember volt és ma a Yankee Candle az illatos gyertyák leghíresebb amerikai gyártója több, mint 10.000 üzlettel az USA-ban és néhány tíz terjesztővel egész Európában. 

 

A Yankee Candle márka az illatos eszenciák kiválasztásán alapul, ami garantálja a gyertyák állandó és intenzív illatát az egész égési folyamat során, egészen a láng utolsó felvillanásáig. A gyertyák természetes kivonatokat és illóolajokat tartalmaznak, és számos illatanyagot lefednek - a friss citrusféléktől a tiszta szappanon és egzotikus gyümölcsökön át, egészen a mindennapi helyzetek, az ünnep és a lakoma hangulatát idéző illatokig. 

 

A Yankee Candle cég folytatja a hagyományos kézművességet, amely nemzedékről nemzedékre öröklődik, átérzi a hagyományos gyakorlatokat, de folyamatosan próbál lépést tartani a változó trendekkel, rugalmasan reagál a változó keresletre és az ügyfelek igényeire. Minden parfümöt alaposan megkutatott a tapasztalt parfümkészítőkből álló csapat, hogy a legmagasabb minőségű illatot érjék el.

 

A Yankee Candle ma számos illatos gyertyát, illatos viaszokat, autóillatosítókat, valamint különféle kiegészítőket kínál, mint például aromalámpákat vagy gyertyatartókat. Népszerűek a hagyományos éves limitált kiadású gyertyák, amelyeket kifejezetten különböző ünnepek alkalmával hoznak létre, mint pl. karácsony, húsvét vagy Halloween idején.

 

 

ÜDVÖZÖLJÜK A FRANCIA ELEGANCIA VILÁGÁBAN!

 

A francia Esteban márkát több, mint 35 éve hozta létre Jean-Max Estéban utazó és parfümkedvelő, aki az utazásai nyomán született érzéseit és élményeit vágyott megosztani. A márka legelső illata a Tök és Tonka illat volt, ami Jean-Max afrikai utazása nyomán merült fel. Az egyéb termékeket és illatokat a Jean-Max által az évek során megvalósított találkozások és barátságok sorozata befolyásolta. 

 

Az Esteban márka semmihez se hasonlítható illataival tűnik ki, amelyek az eleganciára és az innovációra helyezik a hangsúlyt. Minden termék és parfüm a természet, a természetes nyersanyagok és az újrahasznosítható anyagok iránti tisztelettel készült.  

 

Esteban már több, mint 35 éve gyárt illatos kiegészítőket, amelyeket megkedvel majd és amelyek otthonát a nyugalom oázisává teszik. A márka termékei ismertek és elterjedtek az egész világon, butikjaik vannak Párizsban és Tokióban is. 

Érdeklik Önt ezek a termékek?
Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Copyright © 2012 by ARIA PURA