Üdvözoljük a Yankee candle illatos gyertyák világában!

ÜDVÖZÖLJÜK A YANKEE CANDLE VILÁGÁBAN!

 

A Yankee Candle márka története valóban egyedülálló és szinte valószerűtlen. A kezdeteknél egyetlen ember volt és ma a Yankee Candle az illatos gyertyák leghíresebb amerikai gyártója több, mint 10.000 üzlettel az USA-ban és néhány tíz terjesztővel egész Európában. 

 

A Yankee Candle márka az illatos eszenciák kiválasztásán alapul, ami garantálja a gyertyák állandó és intenzív illatát az egész égési folyamat során, egészen a láng utolsó felvillanásáig. A gyertyák természetes kivonatokat és illóolajokat tartalmaznak, és számos illatanyagot lefednek - a friss citrusféléktől a tiszta szappanon és egzotikus gyümölcsökön át, egészen a mindennapi helyzetek, az ünnep és a lakoma hangulatát idéző illatokig. 

 

A Yankee Candle cég folytatja a hagyományos kézművességet, amely nemzedékről nemzedékre öröklődik, átérzi a hagyományos gyakorlatokat, de folyamatosan próbál lépést tartani a változó trendekkel, rugalmasan reagál a változó keresletre és az ügyfelek igényeire. Minden parfümöt alaposan megkutatott a tapasztalt parfümkészítőkből álló csapat, hogy a legmagasabb minőségű illatot érjék el.

 

A Yankee Candle ma számos illatos gyertyát, illatos viaszokat, autóillatosítókat, valamint különféle kiegészítőket kínál, mint például aromalámpákat vagy gyertyatartókat. Népszerűek a hagyományos éves limitált kiadású gyertyák, amelyeket kifejezetten különböző ünnepek alkalmával hoznak létre, mint pl. karácsony, húsvét vagy Halloween idején.

 

 

ÜDVÖZÖLJÜK A FRANCIA ELEGANCIA VILÁGÁBAN!

 

A francia Esteban márkát több, mint 35 éve hozta létre Jean-Max Estéban utazó és parfümkedvelő, aki az utazásai nyomán született érzéseit és élményeit vágyott megosztani. A márka legelső illata a Tök és Tonka illat volt, ami Jean-Max afrikai utazása nyomán merült fel. Az egyéb termékeket és illatokat a Jean-Max által az évek során megvalósított találkozások és barátságok sorozata befolyásolta. 

 

Az Esteban márka semmihez se hasonlítható illataival tűnik ki, amelyek az eleganciára és az innovációra helyezik a hangsúlyt. Minden termék és parfüm a természet, a természetes nyersanyagok és az újrahasznosítható anyagok iránti tisztelettel készült.  

 

Esteban már több, mint 35 éve gyárt illatos kiegészítőket, amelyeket megkedvel majd és amelyek otthonát a nyugalom oázisává teszik. A márka termékei ismertek és elterjedtek az egész világon, butikjaik vannak Párizsban és Tokióban is. 

Illatgyertyák

Gyertyák többféle kivitelben és méretben, átlátszó üvegben, praktikus fedéllel.

Illatviaszok

Kedvelt illatviaszok aromalámpába. Könnyű használat, hosszú élettartam.

Tartozékok

Aromalámpák, árnyékolók, gyertyatartók és dizájner tartozékok. 

Making
memories

Különleges kiadású gyertyák üvegben. Ajándékozzon illatos üzenetet, és hagyjon emléket maga után!  

Ünnepi kollekció

Kifejezetten az ünnepnapokra létrehozott illatok hagyományos limitált kiadása.

Nyári
kollekció

Utazási illatok minden évben ismétlődő nyári kiadása a felejthetetlen élményekhez.

Érdeklik Önt ezek a termékek?
Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

Výborně! Zpráva byla přijata.